Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

Stefanie Goffin

Hallo, aangenaam!

Mijn naam is Stefanie Goffin. Ik ben 22 jaar en ben recent afgestudeerd als klinisch psycholoog. Sinds 14 juli 2022 ben ik voor 20% stafmedewerker bij het Expertisecentrum Val- en fractuurpreventie Vlaanderen.

Gedurende mijn masteropleiding psychologie aan de KU Leuven heb ik als jobstudent en vrijwilliger ervaring opgedaan in de ouderenzorg. In april 2020 startte ik als jobstudent bij het EVV. Hier ondersteunde ik bij de administratie en communicatie en kreeg ik de kans om mee te schrijven aan wetenschappelijke publicaties. Vanuit mijn achtergrond als klinisch psycholoog (in opleiding) was het een fijne kans om, dankzij prof. dr. Ellen Vlaeyen, deel te mogen uitmaken van onderzoek naar het gedrag van zorgverleners in woonzorgcentra.

Van juli tot december 2022 zal ik op donderdagen deel uitmaken van het EVV-team. Ik heb voornamelijk een ondersteunende rol bij opleidingen en projecten. Daarnaast werk ik voor 80% in de ziekenhuissetting in Antwerpen, waar ik als klinisch psycholoog volwassenen en ouderen met diverse psychiatrische ziektebeelden begeleid.

 

Stefanie Goffin
Stefanie Goffin