Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

9 december 2020, Online

Zorg dragen voor zorgverleners, hoe doe je dat?

Graag brengen wij ons avondwebinar "Zorg dragen voor onze zorgverleners, hoe doe je dat?" onder uw aandacht.

Iedereen waardeert onze zorgverleners. De huidige coronacrisis heeft dit nogmaals duidelijk gemaakt. Maar wie zorgt er voor de zorgverlener? Investeren in de "zorg voor zorgverleners" vertaalt zich immers voor een groot stuk in de kwaliteit van zorg die zorgverleners op hun beurt voor patiënten en cliënten dragen. Dit is althans de theorie. Maar hoe draag je als zorgorganisatie of als leidinggevende zorg voor jouw zorgverleners? En hoe kunnen we zelf als zorgverlener zorg dragen voor onze collega's? 

In dit avondwebinar worden theoretische inzichten en praktische tips geboden, gebaseerd op onderzoek en praktijkervaring.

Doelpubliek: iedereen die kan en wil bijdragen aan een goede en gezonde werkomgeving voor zorgverleners, waaronder directeurs, managers, middenkaders en andere leidinggevenden in zorgorganisaties, alsook alle gezondheidswerkers waaronder verpleegkundigen, artsen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, ... betrokken in de zorg.

Het gedetailleerde programma voor dit boeiend avondwebinar vindt u onder deze link.

Sprekers:
 
Prof. dr. Ronny Bruffaerts, UPC en KU Leuven
Mevr. Naiké Costa, Directeur WZC Sint-Jozef Assenede (Zorg-Saam ZKJ)
Prof. dr. Lode Godderis, IDEWE en KU Leuven
Prof. dr. Koen Milisen, KU Leuven en UZ Leuven
Dr. Sofie Vandenbroeck, KU Leuven
Prof. dr. Theo van Achterberg, KU Leuven

 

Datum: woensdag 9 december 2020 van 20u00 tot 22u15

Prijs: 49 euro 

Aanvraag voor accreditering voor artsen door het RIZIV onder "Ethiek en economie" is aangevraagd met activiteitsnummer 20019010.

"Door mij in te schrijven verklaar ik mij ermee akkoord dat de contactgegevens die ik verstrek, gebruikt worden om mij te contacteren in de context van dit evenement en voor alle nuttige opvolging ervan.” 

 

 

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen