Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

18 mei 2022, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Valt er nog te lachen in de zorgrelatie?

Lachen in de zorg, is dit zorgwekkend? Of is zorg om lachen misschien lachwekkend? Kan je het wel maken om in tijden van crisis waarin hulpverleners zich uit de naad werken om levens te redden, zorgverleners uit te nodigen aandacht te geven aan humor? Of is humor misschien juist nodig om als zorgverlener te kunnen volhouden? En (het respect voor) de zorgontvanger dan?

Met dit mini-symposium willen we uitzoeken hoe lachen in de zorg kan leiden tot deugddoende zorg. Geen procedures of stappenplannen, maar samen zoeken naar de plaats en rol van humor in het zorg dragen voor anderen en zichzelf, dit is de ambitie van het symposium. De sprekers zullen het  publiek uitnodigen om met verwondering te kijken naar de bijzondere mix van humor en zorg.

Wens je (nog) bewuster te kunnen omgaan met humor en misschien ook moediger te worden in het durven hanteren van humor in de zorg - zelfs in moeilijkere tijden -, dan is dit mini-symposium zeker iets voor jou.

Het programma vindt u onder deze link.

Doelgroep: Verpleegkundigen, vroedvrouwen, artsen en andere gezondheidswerkers betrokken in de zorg; leidinggevenden en docenten in de gezondheidszorg en elkeen die zich aangesproken voelt in de bijzondere mix van zorg en humor en het ethisch reflecteren daarover.

Datum: woensdag 18 mei 2022 - 13u15 tot 17u15 (ontvangst met broodjes vanaf 12u30)

Dit symposium vervangt het symposium dat op 24 november 2021 gepland was en omwille van Corona diende uitgesteld te worden! Indien u reeds ingeschreven was dan blijft uw inschrijving behouden. Mocht deze nieuwe datum toch niet passen in uw agenda, gelieve ons dan een seintje te geven zodat wij u deelname kunnen annuleren.

Plaats: Leuven, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36 

Prijs: 85 euro

 

Wij volgen strikt de Coronaregelgeving voor al onze activiteiten Permanente Vorming. Hierdoor is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

Bij annulering tot één week voor de activiteit wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, met afhouding van 20% administatiekosten.  Bij annulering minder dan één week, of bij afwezigheid, is er geen terugbetaling.

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen