Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

17 december 2021, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Studienamiddag "Kwaliteit van zorg in Vlaamse woonzorgcentra: wat kunnen we leren uit het buitenland ?" **WORDT UITGESTELD NAAR LATERE DATUM

DEZE STUDIENAMIDDAG WORDT OMWILLE VAN DE CORONASITUATIE VERPLAATST NAAR EEN LATER TIJDSTIP ! BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Graag brengen wij onze studienamiddag "Kwaliteit van zorg in Vlaamse woonzorgcentra: wat kunnen we leren uit het buitenland?" onder uw aandacht.

In Vlaanderen zijn de afgelopen jaren heel wat nieuwe kwaliteitsprojecten en onderzoeken geweest om de zorg in woonzorgcentra te optimaliseren en aan te passen aan de steeds toenemende noden van de zorgbehoevende populatie ouderen. Het vertalen van wetenschappelijke evidentie in de praktijk vraagt om een aangepaste methode, i.e. implementatieonderzoek. Tijdens deze studienamiddag worden 2 internationale projecten uit Zwitserland en Nederland voorgesteld die insprirerend kunnen zijn voor de verdere uitbouw van de zorgkwaliteit in de Vlaamse woonzorgcentra op basis van implementatieonderzoeksmethoden.

Bijzondere aandacht zal besteed worden aan het belang van effectieve implementatiestrategieën en leiderschap. 

Het gedetailleerde programma vindt u onder deze link

Doelgroep:  Beleidsmakers, managers, kwaliteitsverantwoordelijken, zorgcoördinatoren, CRA's , (huis)artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen en andere zorgmedewerkers werkzaam in de woonzorgcentra en de ouderensector.

Datum:  vrijdag 17 december 2021 – 13u00 tot 16u30 (ontvangst met broodjes vanaf 12u00).

Plaats:  Leuven, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36.

Prijs:  110 EUR.

Bij annulering tot één week voor de activiteit wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, met afhouding van 20% administatiekosten.  Bij annulering minder dan één week, of bij afwezigheid, is er geen terugbetaling.

Wij volgen strikt de Coronaregelgeving voor al onze activiteiten Permanente Vorming.

"Door mij in te schrijven verklaar ik mij ermee akkoord dat de contactgegevens die ik verstrek, gebruikt worden om mij te contacteren in de context van dit evenement en voor alle nuttige opvolging ervan.” 

 

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen