Over AccentVV Ons team Contact Aanmelden EN

25 april 2019, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Implementatie van geriatrisch co-management en innovatieve zorgmodellen (VOLZET !)

DEZE STUDIEDAG IS VOLZET. U KAN ECHTER INSCHRIJVEN OP DE WACHTLIJST ZODAT WIJ U KUNNEN CONTACTEREN VOOR DE HERHALING VAN DEZE DAG 

Het toenemende aantal kwetsbare ouderen op niet-geriatrische afdelingen daagt ons uit om na te denken over innovatieve zorgmodellen die proactieve kwaliteitsvolle zorg garanderen. Geriatrisch co-management, gekenmerkt door een gedeelde verantwoordelijkheid en besluitvorming tussen een behandelend arts en een geriater of een interdisciplinair geriatrisch team in de preventie en/of behandeling van geriatrische problemen, heeft dit tot doel.

Tijdens deze studiedag geven we een overzicht van de verschillende co-managementmodellen in het ziekenhuis en de huidige evidentie. We bespreken de effectiviteit van co-managementmodellen op de afdelingen orthopedie, oncologie en cardiologie en bespreken ook de effectiviteit en implementatie van  samenwerkingsmodellen met de eerstelijnszorg. In de namiddag gaan we dieper in op belangrijke thema‘s gelinkt aan de praktische implementatie van geriatrisch co-management in uw organisatie. We geven de deelnemers handvaten omtrent de opstart van co-management, de duurzame implementatie, leiderschap en de financiering.

Het gedetailleerde programma vindt u onder deze link

Prijs: 125 euro (inclusief lunch en koffiepauzes)

 

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen