Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

18 november 2021, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Avondcursus "Motivationeel interview: de kunst van het motiveren", 18/11/2021

Chronische aandoeningen vormen een uitdaging voor de toekomst. Naast medicatie-inname, is een gezonde levensstijl onontbeerlijk om verergering van ziekte te voorkomen. Hulpverleners doen hun uiterste best om patiënten maximaal te ondersteunen bij het opvolgen van alle behandelingsrichtlijnen, maar voelen zich vaak machteloos of gefrustreerd indien patiënten deze richtlijnen niet opvolgen of niet gemotiveerd zijn om iets aan hun gedrag te veranderen.  

Wil je de kunst van het motiveren leren? Dan is deze opleiding zeker iets voor u!

Deze opleiding zal uitleggen hoe de motivatie bij patiënten kan verhoogd worden aan de hand van de principes van het motivationeel interview. Het motivationeel interview is een effectieve manier om gedragsverandering te faciliteren zelfs tijdens eenmalige, of korte contacten. Deze opleiding richt zich op multidisciplinaire hulpverleners uit de eerste, tweede en derdelijnszorg en zal gebruik maken van interactieve discussies, video’s en casusbesprekingen. De deelnemers zullen op die manier een overzicht krijgen van praktische tips om de motivatie te versterken die onmiddellijk in de klinische praktijk kunnen geïntegreerd worden.

Datum: donderdag 18 november 2021 - 18u00 tot 22u00 (ontvangst met broodjes vanaf 17u30)

Opgelet: Wij volgen strikt de Coronaregelgeving voor al onze activiteiten Permanente Vorming.

Plaats: Leuven, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36 

 

Prijs: 90 euro

 

"Door mij in te schrijven verklaar ik mij ermee akkoord dat de contactgegevens die ik verstrek, gebruikt worden om mij te contacteren in de context van dit evenement en voor alle nuttige opvolging ervan.” 

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen