Over AccentVV Ons team Contact Aanmelden EN

19 november 2019, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

**HERHALING** Implementatie van geriatrisch co-management en innovatieve zorgmodellen

WEGENS SUCCES HERHAALD 

Het toenemende aantal kwetsbare ouderen op niet-geriatrische afdelingen daagt ons uit om na te denken over innovatieve zorgmodellen die proactieve kwaliteitsvolle zorg garanderen. Geriatrisch co-management, gekenmerkt door een gedeelde verantwoordelijkheid en besluitvorming tussen een behandelend arts en een geriater of een interdisciplinair geriatrisch team in de preventie en/of behandeling van geriatrische problemen, heeft dit tot doel.

Tijdens deze studiedag geven we een overzicht van de verschillende co-managementmodellen in het ziekenhuis en de huidige evidentie. We bespreken de effectiviteit van co-managementmodellen op de afdelingen orthopedie, oncologie en cardiologie en bespreken ook de effectiviteit en implementatie van  samenwerkingsmodellen met de eerstelijnszorg. In de namiddag gaan we dieper in op belangrijke thema‘s gelinkt aan de praktische implementatie van geriatrisch co-management in uw organisatie. We geven de deelnemers handvaten omtrent de opstart van co-management, de duurzame implementatie, leiderschap en de financiering.

Het gedetailleerde programma vindt u onder deze link

Datum:  dinsdag 19 november 2019 – 09u30 tot 16u30 (ontvangst vanaf 09u00).

Plaats:  Leuven, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36.

Prijs: 125 euro (inclusief lunch en koffiepauzes)

Deelnameprijs voor gastdocenten, stagemeesters, begeleiders van masterproeven bij AccentVV: 62,50 €

Bij annulering tot één week voor de activiteit wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, met afhouding van 20% administatiekosten.  Bij annulering minder dan één week, of bij afwezigheid, is er geen terugbetaling.

 

 

Alle vormingen