Over AccentVV Ons team Contact Aanmelden EN

Donderdag 7 januari 2021

Vacature Zorgstrategisch project G-COMAN

 
    

Vacature Zorg strategisch project G-COMAN

(geriatrisch-chirurgisch co-management) 
KU Leuven: campus Gasthuisberg

Stafmedewerker – 50%              
Voor een periode van 3 jaren en 9 maanden


Situering
In het kader van een verdere uitbouw van de samenwerking tussen geriatrische en chirurgische diensten, onder de naam G-COMAN, zoekt de dienst geriatrie UZ Leuven een stafmedewerker met ervaring in projectcoördinatie. Het G-COMAN project beoogt het optimaliseren van geriatrische zorg bij oudere chirurgische patiënten door een gefaseerde implementatie en evaluatie van (geriatrisch-chirurgisch co-management op de diensten traumatologie, abdominale heelkunde en vaatheelkunde. Je wordt aangestuurd door de staf geriatrie UZ Leuven.
 
Wat je functie inhoudt:

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:
Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij je mee vorm geeft aan ouderenzorg op niet-geriatrische diensten in samenwerking met artsen, verpleegkundigen en paramedici. Een boeiende werkomgeving waarin menselijke contacten en professionaliteit voorop staan. Je timmert mee aan de weg op het vlak van nieuwe ontwikkelingen en je krijgt hiervoor ook de nodige persoonlijke groeikansen.

Voor meer informatie kan je terecht bij dr. Katleen Fagard (via katleen.fagard@uzleuven.be) of Katleen Sempels (via katleen.sempels@uzleuven.be of 016/34.49.09)
Deze vacature staat open tot en met 15 januari 2021.
 

Meer Nieuws

Mariela Acuña Mora behaalt haar double PhD degree

Joint Degree voor Silvio van den Heuvel