Over AccentVV Ons team AccentVV Fonds Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

7 maart 2022, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Seminarie Leiderschapsontwikkeling in Zorg: "Naar een gedragen visie en missie", dinsdag 7 maart 2022

Dit seminarie vervangt het seminarie dat op 14 december 2021 gepland was en omwille van Corona diende uitgesteld te worden !

In alle actuele leiderschapstheorieën pleit men voor het werken vanuit gedeelde waarden, een duidelijke missie en een inspirerende, gedragen visie. Maar hoe ga je daar in je organisatie, in je departement, in je team, concreet mee aan de slag ?

In dit seminar combineren we gewoontegetrouw wetenschappelijke kennis met getuigenissen en ervaringsuitwisseling.

We zijn heel blij dat prof. dr. Sabina De Geest, directeur van het Instituut voor Verplegingswetenschap aan de Universiteit van Basel, haar medewerking aan dit seminar toegezegd heeft. Als geen ander gelooft zij in de kracht van visie en zal ze op de haar gekende wijze u als deelnemer meenemen in haar overtuiging.

Het seminarie zal plaatsvinden in het Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven. We beginnen om 13u met een broodjeslunch. Om 14u gaat het seminarie van start. Het einde is voorzien omstreeks 18u00.

BELANGRIJK: Wij herinneren er u nog even aan dat u per organisatie met 3 personen gratis kan deelnemen.

Inschrijven is noodzakelijk! Iedere deelnemer dient zichzelf te registreren.
Graag ontvangen wij uw inschrijving vóór 28 januari 2022.

Het zal zonder twijfel weer een boeiende en leerrijke namiddag worden. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om u te kunnen ontmoeten!

Corona-maatregelen: Samen met het Park Inn treffen wij de nodige maatregelen om dit seminarie in veilige omstandigheden te laten verlopen!

Alle vormingen