Over AccentVV Ons team Nieuwsbrieven Vacatures Contact Aanmelden EN

4 februari 2021, Online

Leiderschapsontwikkeling in Zorg: Leiderschap in crisis management: lessons learned

De samenleving, en de gezondheidszorg in het bijzonder, moeten al bijna een jaar het hoofd bieden aan de Corona crisis. Dat vergde en dat vergt nog steeds crisis management. Maar, helemaal in de lijn van de doelstellingen van ons netwerk, gaan we tijdens dit seminar in op het aspect leiderschap. Wat hebben we hierover geleerd na de eerste golf ? Hoe hebben we die inzichten toegepast in de tweede golf ? Wat moeten we zeker voor ogen houden voor de periode hierna ?

U krijgt wetenschappelijke inzichten en getuigenissen van topexperts waaronder Prof. dr. Marc Noppen (CEO UZ Brussel), Prof. dr. Nyree Claes (Voorzitter Wit-Gele Kruis Limburg en Hoofddocent UHasselt), Prof. dr. Erik Franck (Hoofddocent UAntwerpen en Better Minds at Work).

Om 14u gaat het seminarie van start. Het einde is voorzien rond 17u. Dit seminar wordt online georganiseerd, op een laagdrempelige manier. Deelnemers krijgen tijdig alle informatie om in te loggen.

Opgelet: per aangesloten organisatie bij het Netwerk Leiderschapsontwikkeling in Zorg - netwerkjaar 2021 - mogen maximum 3 personen gratis deelnemen.

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen