Over AccentVV Ons team Contact Aanmelden EN

1 oktober 2020, Park Inn hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

Leiderschapsontwikkeling in Zorg: Heeft zelforganisatie de toekomst?

Zelforganisatie is in de mode. In dit seminar bespreken we waarom zelforganisatie populair is en welke modellen er zijn om zelforganisatie te implementeren. Ook de randvoorwaarden waaronder zelforganisatie succesvol kan zijn, worden geanalyseerd. Zelforganisatie kan werken, maar het is geen wondermiddel waar alle organisaties baat bij hebben.

Prof. dr. Ard-Pieter de Man is bestuursadviseur en hoogleraar Management Studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij adviseert directies en Raden van Bestuur over strategie, organisatie, externe samenwerking en netwerken. Op de universiteit onderzoekt hij deze thema's. Zijn laatste boek 'How to survive the organizational revolution' bespreekt de nieuwste organisatiemodellen. De Nederlandse Orde van Organisatie-adviseurs noemde het een van de top drie must-reads van 2019.

We beginnen om 13u met een broodjeslunch. Om 14u gaat het seminarie van start. Het einde is voorzien omstreeks 18u00.

Opgelet: per aangesloten organisatie bij het Netwerk Leiderschapsontwikkeling in Zorg - netwerkjaar 2020 - mogen omwille van de afstandsregels maximum 2 personen gratis deelnemen.

Het is momenteel niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Alle vormingen